Over ons

Welkom bij Implantoloog Helmond. Dé specialist in implantologie.
Aan de Zuidende 27 hebben wij een moderne – alles onder één dak – Tandartsenpraktijk. Deze locatie is op 5 min. loopafstand van het station en is gelegen naast de grote parkeergarage (Doorneind) in het centrum van Helmond.

Wij hopen u hier spoedig te mogen ontvangen als patiënt, zodat wij u kunnen ondersteunen in uw tandheelkundige behoeften.

Klachten?

Doe uw mond open

Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden? Doe dan uw mond open! Vraag ons om een verhelderend gesprek. Uw behandelaar kan nog eens uitleggen waarom hij of zij iets op een bepaalde manier deed. U kunt dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing.

Informatiepunt en klachtenregeling

Komt u er samen niet uit, dan kunt u telefonisch advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP). Het TIP is opricht door beroepsorganisatie van Tandartsen. Levert ook dit geen bevredigende oplossing, dan kunt u gebruik maken van de ANT-Klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten. Daarbij zijn twee mogelijkheden, namelijk bemiddeling en formele klachtbehandeling, resulterend in een uitspraak.

Onze partners

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

NEEM CONTACT OP